Tervetuloa Humakin TKI-keskus Akseliin

Humak TKI-keskus Akseli

Iltajuhlaan TKI-keskus Akselin kautta

Humakin TKI-keskus Akseli muutti helmikuun alussa Jyväskylän Kankaalle entisen paperitehtaan vuonna 1947 valmistuneeseen siipiosaan, joka toimi aiemmin paperitehtaan viimeistelyosastona.  TKI-keskuksessa on töissä 20 Humakin henkilökuntaan kuuluvaa ja noin sata loppuvaiheen opiskelijaa. Ensimmäiset kaksi vuotta opiskelijat viettävät Humakin Jyväskylän kampuksella Korpilahdella Alkio-opiston tiloissa, jossa on myös Humakin Jyväskylän alueyksikön pääkirjasto.

Humanistisen ammattikorkeakoulu muodostaa samassa rakennuksessa toimivien Jyväskylän ammattiopiston ja Jyväskylän aikuisopiston kanssa Luovan kampuksen, joka etsii ja tarjoaa uudenlaisia yhteistyömuotoja niin yrityksille kuin muillekin organisaatioille. Kankaan Luovalla kampuksella työskentelee yhteensä 50 oppilaitosten henkilöstöön kuuluvaa sekä noin 450 opiskelijaa. Samaan rakennussiipeen on tulossa myös Jyväskylän Yritystehtaan tilat.

Kankaan Luova kampus

Kankaan alue on Jyväskylän merkittävin aluekehityshanke. Alueesta on tulossa asumisen, työskentelyn, opiskelun ja viihtymisen älykäs kaupunginosa. Kankaalla toimii noin 40 yritystä ja suunnitelmien mukaan Kankaalla asuu 5000 ja työskentelee noin 2100 ihmistä vuonna 2040.

Humakin Jyväskylän alueyksikkö kouluttaa järjestö- ja nuorisotyön moniosaajia sekä kulttuurituotannon organisaattoreita ja luovan talouden kehittäjiä. Humak kouluttaa myös tulkkausalan ammattilaisia. Jyväskylän lisäksi Humak toimii Kuopiossa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Kauniaisissa ja Nurmijärvellä.

Humak TKI-keskus Akseli

Tapaamisiin AMK-kirjastopäivilla.Tervetuloa tutustumaan Humakin TKI-keskus Akselin valoisiin tiloihin ja nauttimaan BTJ:n tarjoamaa kuohuviiniä ja pikkupurtavaa!

Auli Rossi
informaatikko