BTJ:n Osallistava valinta -palvelu

BTJ Osallistavan valinta on palvelu, jonka avulla voi koota hankintaehdotuksia systemaattisesti kirjaston hankintojen pohjaksi. Palvelun avulla voi kartoittaa esimerkiksi opettajien ja opiskelijoiden tarvitseman sekä sähköisen että painetun aineiston tarpeen ennen kurssien alkamista.

Turun kaupunginkirjasto on ottanut käyttöön osallistavan valinnan palvelun. Sen avulla avataan kirjastoaineiston valintalistoja asiakkaille tykättäväksi ja kommentoitavaksi.

Peukuttaminen ja kommentointi vaativat kirjautumista kirjastokortilla ja pin-koodilla. Tykkäykset ja kommentit ovat valintatyössä ohjeellisia, kirjasto ei sitoudu hankkimaan kaikkea, mistä asiakkaat ovat pitäneet. Turun kaupunginkirjaston sivuilla on esimerkki osallistavan valinnan listasta.

Lisätietoja BTJ myynniltä. Meidät tavoittaa AMK-kirjastopäivillä BTJ standiltä, tervetuloa keskustelemaan!