eMagz – kotimaisten digiaikakauslehtien palvelu on vihdoin täällä!

LM Tietopalveluiden kotimaisten digiaikakauslehtien eMagz-palvelu tuo sinulle ainutlaatuisen lehtivalikoiman digitaalisessa muodossa. Mukana on jo yli 100 tilattavaa nimikettä.

emagz

Tämä kotimaisten lehtien sähköinen kirjasto tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan lukea erilaisia ammatti- ja aikakauslehtiä näköisversioina. Palvelu toimii selaimen avulla ja on siten käytettävissä millä tahansa päätelaitteella. Palvelu monipuolistaa ja tehostaa aineiston käyttöä, tarjoten nopean ja vaivattoman tavan lehtien lukemiseen ja selaamiseen. eMagz on kustannustehokas ratkaisu kirjastojen ja yritysten kasvavaan sähköisen aineiston ja tiedonhakupalveluiden kysyntään.

Tarkat lehtilistat, sekä muut lisätiedot saatte ottamalla yhteyttä sami.makinen@lminfo.fi ja tietenkin myös tulemalla LM Tietopalveluiden ständille AMK-kirjastopäivillä.