Työpaja

Kuva kertoo ja kiteyttää – kuvat ja visualisointi viestinnän ja opetuksen tukena

Ottaaksesi osaa työpajaan sinun ei tarvitse olla graafikko vaan voit olla se graafikon lahjaton sisar  – tule rohkeasti etsimään sisäistä kuvittajaasi. Viestinnän työpajassa keskitytään visualisointiin, sen hyötyihin, työkaluihin, menetelmiin ja mahdollisuuksiin kirjaston viestinnässä, asiakaspalvelussa ja opetuksessa.

Päivän toteutuksesta vastaa livekuvittaja Linda Saukko-Rauta.

Kotisivut: http://redanredan.fi/

Lindan portfolio/blogi: https://visualisointi.wordpress.com/

Saukon taivaspaikka -sarjakuva: https://saukkorauta.wordpress.com/

Koulutuksessa työskennellään perinteisin menetelmin paperilla ja kynillä, mutta ota mieluusti mukaan myös tablettitietokone. Linda käyttää työssään iPadia ja siihen ladattavia piirto- ja apuohjelmia (Adobe Draw, Photoshop Express, Powerpoint, Keynote ja Dropbox). Vastaavia ohjelmia löytyy myös muille tableteille, mutta koulutuksessa ei esitellä niitä.

Tervetuloa mukaan!

Paja on maksuton ja tarkoitettu viestinnästä, visualisoinnista, tiedonhankinnan opetuksesta tai asiakaspalvelun kehittämisestä kiinnostuneille AMK-kirjastopäivien osallistujille. Tilaisuuden järjestää AMKIT-konsortion viestintäryhmä.

Varaa paikkasi ajoissa, mukaan mahtuu 30 henkeä.

Työpaja pidetään maanantaina 13.6. klo 10-16 Jyväskylän ammattikorkeakoulun Pääkampuksella, Rajakatu 35, C-siipi. Tilana Kasvosali, C119. Kahvia tarjolla klo 9 lähtien.

Pääkampusalueen kartta ja pysäköintiohjeet.

Lataa kampuskartta (pdf)

AMK-kirjastopäivät, viestinnän työpaja
Työpajan järjestää AMKIT-konsortion viestintäryhmä.